Monday, February 14, 2011

LAMA TERBIAR DAN TERABAI SEBAB TIADA MASA.

Ha lama juga tak update blog ni.
Mungkin ada yang tak heran
dan mungkin juga ada yang jenguk tiap masa
nak 'menyepai' kot-kot saya nak mengata pasal diorang di blog ni..
dan sekaligus menggunakan point untuk terus mencari kesalahan saya..
ok..over pula...

Ha hari ni 14 februari...
orang kata 14 februari hari 'produce-anak-luar-nikah'...
tapi sebenarnya juga hari 'meng-kaya-kan' tokei kebun bunga ros
dan kilang coklat...
its a waste of money...
besides...harammmmmm....
bagi mereka yang beragama Islam...

esok Maulidur Rasul...
 kalau masa sekolah dulu, 
buat sepanduk, semua pakai baju sama,
lepas tu berarak sambil berselawat...
dah besar?




No comments:

Post a Comment