Monday, February 28, 2011

MAT LUTHFI & ANWAR HADI

anda kenal mat luthfi?
anda kenal anwar hadi?
mereka bukan pelakon, penyanyi, atau ahli politik...
*mungkin bukan sekarang*

antara mat luthfi dan anwar hadi,
saya lebih suka menonton video mat luthfi...
bukan kerana video anwar hadi tak best, video anwar hadi pun best juga..
tapi kerana mimik muka mat luthfi dalam videonya yang secara spontan 
menyebabkan saya gelak tanpa perlu melihat sekeliling....

ini di antara video mat luthfi...

                        


                       


                       


                       


                       


ini di antara video anwar hadi...

                        

ada lagi video anwar hadi selain di atas...
cari sendiri lah ye...

p.s : ada yang mencadangkan kat malaysia kena ada rancangan macam Junior Masterchef...tapi betul juga dari kita galakkan budak-budak masuk rancangan macam Idola Kecil atau Kamilah Bintang...macam dalam rancagan Tom Tom Bak, ada budak kecil dipakaikan seksi dan bergelek lagu arab ke dangdut ntah....bukan apa, takut di luar tu ada paedofile atau child molester....tapi ye lah, lain parents, lain cara didikan mereka....mereka buat apa yang mereka fikir terbaik buat anak-anak mereka....sama-samalah kita doakan yang terbaik untuk anak masing-masing....kang cakap lebih-lebih kang ada orang cari kesalahan saya balik dan kata macam-macam keburukan saya pada orang lain...haha...syok kan bila mengumpat orang...

No comments:

Post a Comment