Wednesday, October 20, 2010

ALAMAK TERLEPAS LAGI NOMBOR KERAMAT

Ya, ingat nak nak lawan budak hari tu,
tapi tak dapat juga..
Terlepas lagi nak post entry pada pukul 20.10 20.10.10..

3 comments:

  1. kalau nak 20112011 kne tunggu tahun depan la nampaknya..

    ReplyDelete
  2. Kan masih boleh disetting. Buat saja scheduled entry. Which date and time boleh diset mengikut keinginan kita nak publish entry bila. Hahahaha... Rahsia sy dapat 10.10.10 entry publish 10.10 am. Ketika itu sy sedang seronok tido,tiada internet dan blogging xtvt, hanya scheduled entry saja 4 hari sebelum date. Huhu

    ReplyDelete
  3. aliaa - tu la pasal....x de kerja cari kerja la jadinya...

    sue - hmm...camne nak jawab ye...nak jawapan jujur or jawapan cover malu?
    kalau jawapan jujur : laaa....boleh setting ke? x perasan plak....newbie la katakan...hehe...
    kalau jawapan cover malu : owh...memang saje je nak jadi jujur...tak nak setting date & time...*pdhal tak reti nak setting*
    p/s: baru perasanyg awak nye post 10/10/10 10:10 tu...

    ReplyDelete