Monday, August 30, 2010

MOHD KHAIRUDDIN & HIS MUM = ALLIANCE BANK

Hmm...dengar-dengarnya ini iklan Alliance Bank.

Andai lah ini video betul-betul
KALAU betul-betul
(bukan lakonan)

dan emak Mohd Khairuddin buat macam ni 
untuk 'keep-in-touch' dengan anaknya, Mohd Khairuddin...
*tongue tied*

err..bertuah Mohd Khairuddin!

bayangkan kalau di pejabat Mohd Khairuddin.,
pasti orang bercakapkan tentang video ni
sampaikan bos pun cakap pasal video ni masa meeting

belum lagi kalau tengah shopping beli kuih bangkit,
tetiba orang tepuk bahu,
"Eh! U ni Mohd Khairuddin kan?
Yang mak U ada upload video kat Youtube?
Kalau macam tu, kuih bangkit ni I bagi free kat U"


atau tengah makan cendol tepi jalan, ada yang berhentikan kereta
sambil tangan tunjuk-tunjuk kat Mohd Khairuddin,
"Eh jap jap..tu kan Mohd Khairuddin"
*sekaligus menyebabkan traffic jam sejauh 20km*

tu takpe lagi...

buatnya ada pula yang 'baik hati' pergi 'tweeter' maknya..
*kot mak Mohd Khairuddin ada tweeter lah* 
RT @makMohdKhairuddin: Makcik, tadi saya nampak Mohd Khairuddin kat ofisnya
*dah memang hari dan waktu kerja*

1 Malaysia kenal Mohd Khairuddin

Well, Mohd Khairuddin, you should be proud!




No comments:

Post a Comment